IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Michelins nye piggdekk topper årets vinterdekktester

Michelins nye piggdekk topper årets vinterdekktester

Michelin X-Ice North 4 er den store vinneren av årets vinterdekktester i hele Norden. Det nye piggdekket utmerker seg med rekordmange pigger og er nå tilgjengelig for norske bilister.

– Vi er utrolig stolte og glade over at vårt nye piggdekk leverer så gode resultater. Det viser at vårt arbeid med å utvikle dekk fungerer og at vi har det beste piggdekket på markedet denne vintersesongen, sier Peyman Sabet, administrerende direktør i Michelin Nordic AB.

De nye piggene er produsert utelukkende i Europa under kontrollerte forhold og med 100% resirkulert materiale. Nå høster Michelin-dekket toppkarakterer hos medier som Dagbladet, Motor, Svenska Dagbladet, og Aftonbladet. I tillegg har Michelin fått strålende omtaler i andre ledende nordiske medier.

Utdrag fra medienes testartikler:
«Michelins nye piggdekk er det beste vi noen gang har kjørt på is. Grepet er svært godt, det oppfører seg stabilt uten brå slipp under krevende forhold og er derfor svært sikkert.»
Dagbladet

«I fjor vinter hadde dekket 96 pigger og var blant de dårligste på is. I år har det 250 pigger og utklasser alle under samme forhold. Grepet er eksepsjonelt bra.»
Motor 

Fakta Michelin X-Ice North 4 – Testet under ekstreme forhold, og tilpasset kjøring i hverdagen

-  Rundetiden med Michelin X-Ice North 4 er 3,2 sekunder raskere enn gjennomsnittet for de ledende konkurrentene på en 1000-metersbane.
-  Bremselengden på is er 3,7 meter kortere enn konkurrentene
-  Bremselengden på is er 4,8 meter kortere enn konkurrentene etter 10 000 km.
-  Takket være ny teknologi beholdet dekket sine egenskaper etter det er blitt slitt.

FORD DRIVING SKILLS FOR LIFE -  Rekordoppmøte på kjørekurs for unge sjåfører

FORD DRIVING SKILLS FOR LIFE - Rekordoppmøte på kjørekurs for unge sjåfører

Avdukning av AUDI e-tron på Møller Bil Oslo Vest

Avdukning av AUDI e-tron på Møller Bil Oslo Vest

0