IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Jaguar I-PACE kåret til Årets Bil i Tyskland

Jaguar I-PACE kåret til Årets Bil i Tyskland

Jaguar I-PACE ble kåret til Årets Bil i Tyskland foran 58 konkurrenter. Kjøredynamikk, ytelse og stil avgjorde valget.

Jaguar I-PACE elektrisk SUV har nettopp vunnet prisen som årets bil i Tyskland 2019.

Det britiske merkets første helelektriske bil (EV) fikk flest stemmer fra et panel som bestod av 14 ekspertjournalister som kjørte 59 biler i en serie sammenligningstester. De likte den nyvinnende I-PACE sin blanding av kjøredynamikk, ytelse og stil.

Jens Meiners, jurymedlem for årets bil i Tyskland og juryens talsperson sa: "Jaguar I-PACE er ikke bare den første premium elektriske bilen fra en etablert produsent, den gjør også kompromissløs bruk av fordelene med arkitekturen i en elektrisk bil.

"Ytelsen er imponerende, og designen og de praktiske funksjonene står virkelig fram, og det er derfor I-PACE til slutt ble vinneren mot sterk konkurranse."

Den britiske elektriske bilen toppet en shortlist av fem for å vinne prisen. Juryen evaluerte design, ytelse, kjøreopplevelse, kjøreegenskaper, framtidig levedyktighet og generelle relevansen for hver modell på veien og på Bilster Berg-banen.

Etter å ha mottat prisen sa Prof. Dr. Ralf Speth, Jaguar Land Rover CEO: "Vi er ekstermt stolte over å motta denne hederen fra de tyske mediene for vår første helelektriske bil, Jaguar I-PACE. Å få en slik pris i hjemlandet til mange premiummerker henger høyt." 

I-PACE er også shortlistet for Women's World Car of the Year Award, sammen med sin søsterbil E-PACE kompakt-SUV. Vinneren vil bli kunngjort 12.november.

Når føreren blir passasjeren. BMW i3 i førerløs utgave

Når føreren blir passasjeren. BMW i3 i førerløs utgave

Dale på uformelt EU-ministermøte om trafikksikkerheit og miljøvenleg transport

Dale på uformelt EU-ministermøte om trafikksikkerheit og miljøvenleg transport

0