IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Hyundai er årets merke i prestisjefylte Red Dot Awards

Hyundai er årets merke i prestisjefylte Red Dot Awards

Hyundai har de siste årene mottatt en rekke priser for design og innovasjon, blant annet fra anerkjente Red Dot Awards. I 2018-utgaven av utdelingen mottar Hyundai prisen «Red Dot: Brand of the Year 2018».

Hyundai Motor har nok en gang gjort det svært godt i anerkjente Red Dot Awards. I år er merket like godt tildelt den prestisjefylte tittelen «Red Dot: Brand of the Year 2018».

Red Dot Awards er en av de mest anerkjente designprisene i verden, og prisen for årets merke utdeles til et merke som har gjort det spesielt godt innen innovativ og kreativ design. Hyundai får særlig skryt for nyskapende designelementer, høy kvalitet i designet og ekspertise innen merkebygging.

- Det er en stor ære å bli valgt til «Red Dot: Brand of the Year 2018». Vi er ydmyke over å motta en slik anerkjennelse, og dette er en bekreftelse på at vi er på rett vei. Det er en viktig milepæl, sier markedsdirektør Wonhong Cho i Hyundai Motor Company.

- Dette motiverer oss til å jobbe enda hardere, og danner grunnlag for flere kreative og innovative prosjekter i fremtiden.

Den offisielle prisoverrekkelsen vil skje i Berlin 26. oktober.

Hyller filmlegende med spesialutgave av Mustang

Hyller filmlegende med spesialutgave av Mustang

SEAT med ny salgsrekord fra januar til september

SEAT med ny salgsrekord fra januar til september

0