IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Los Angeles première for nye Kia Soul

Los Angeles première for nye Kia Soul

Nye Kia Soul får verdenspremiere på den kommende bilmessen, Los Angeles Auto Show. Soul er et ikon for Kias design, og nå lanseres en helt ny generasjon av den populære modellen for 2020. 

Man vil umiddelbart gjenkjenne designet, og nye Soul vil fortsatt være kompromissløs og ha en "personlighet" som innbyr til kjøreglede!

Nye Soul vil komme med flere drivlinjer, både ulike turbomotorer og en elektrisk versjon. Bilen kommer for salg i Europa neste år, og det er elbilen som er aktuell for det norske markedet.

LA debut for new Kia Soul - 14 November 2018RED.png

En første sniktitt på nye Kia Soul som vises på LA Auto Show.

SEAT viser vei mot sikrere og mer effektive transportløsninger

SEAT viser vei mot sikrere og mer effektive transportløsninger

Tyver tømmer garasjer for store verdier

Tyver tømmer garasjer for store verdier

0