IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Nye Mitsubishi Eclipse Cross kåret til Årets Bil i Japan

Nye Mitsubishi Eclipse Cross kåret til Årets Bil i Japan

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør at den nye Mitsubishi Eclipse Cross i dag er kåret til Årets Bil i Japan 2019.

Det er "Automotive Researchers’ & Journalists’ Conference of Japan (RJC)” som leder kåringen, og Eclipse Cross vant prisen etter avstemmingen i finalerunden før i dag.

RJC begrunnet valget med følgende kommentar: - Ikke bare er Eclipse Cross en stilig miks av en tøff coupé og en SUV, den har også kvaliteter til å takle røft underlag med balansert dynamikk takket være Mitsubishi sitt unike Super All-Wheel Control (S-AWC) system for firehjulsdrift. Den har gode farts- og kjøreegenskaper takket være en kombinasjon av en nyutviklet 1,5 liters direkteinnsprøytet turboladet bensinmotor og 8 trinns trinnløst automatgir (CVT) som også kan gires manuelt.

Det er første gang en modell fra Mitsubishi Motors er kåret til Årets Bil i Japan siden Mitsubishi i, i 2007.

Mitsubishi Motors gleder seg over å ha tatt førsteplassen i Årets Bil kåringen med Eclipse Cross og uttaler: -Vi forplikter oss til å sette kundene først og det gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi; Å skape et levende samfunn ved å realisere potensialet for mobilitet.

Bakgrunn for Årets Bil 2019 kåringen
Dette var den 28. kåringen av Årets Bil i Japan. Det er utvalgt nye biler lansert mellom 1. november 2017 og 31. oktober 2018 som har vært med i kåringen. Til finalerunden står det til slutt igjen 6 modeller den 1. november, med endelig avstemming i dag, 13. november. 

Flere ladbare hybrider fra BMW i 2019

Flere ladbare hybrider fra BMW i 2019

SEAT viser vei mot sikrere og mer effektive transportløsninger

SEAT viser vei mot sikrere og mer effektive transportløsninger

0