IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

ŠKODAs nye by-SUV heter KAMIQ

ŠKODAs nye by-SUV heter KAMIQ

Crossoveren ŠKODA KAMIQ blir det tredje tilskuddet i ŠKODAs SUV-familie.

ŠKODA fortsetter sin SUV-offensiv med en tredje modell på det europeiske markedet

  • KAMIQ får sin verdenspremiere på bilmessen i Genève i mars

Navnet KAMIQ stammer fra språket til inuitt-urbefolkningen nord i Canada og på Grønland. Ordet beskriver "noe som passer perfekt i enhver situasjon". Samtidig følger navnet samme trend som de andre ŠKODA SUV-modellene, hvor navnet starter med en K og ender på Q.


ŠKODA KAMIQ er en urban crossover som fremstår som den perfekte følgesvenn i hverdagen både i byen og på landet. Den kombinerer smidigheten og kjøreegenskapene til en kompaktmodell, med fordelene du får med SUV, som høy sittestilling, bedre oversikt, enkel inn- og utstigning og høy bakkeklaring.


ŠKODA KAMIQ har mange nye assistentsystemer og «Simply Clever»-løsninger. I tillegg er den som alle andre ŠKODA-modeller, svært generøs når det kommer til innvendig plass.

ŠKODA KAMIQ har sin verdenspremiere på bilutstillingen i Genève mars 2019.

Mercedes-Benz EQC kommer til Oslo

Mercedes-Benz EQC kommer til Oslo

Internasjonal salgsstart for nye Audi e-tron

Internasjonal salgsstart for nye Audi e-tron

0