ELBILmagasinet

View Original

Lynk & Co raskeste nykommeren i bilbransjen

Lynk & Co melder om enestående høye salgstall for et bilmerke i sitt første salgsår. Faktisk er de historiens raskeste med hele 120.414 solgte biler, som kjører på veiene i Kina.

I løpet av tre år har Lynk & Co utviklet seg fra en idè, med opprinnelse i Gøteborg, til å bli verdens raskest voksende merkevare med åpning av 221 butikker i Kina.

Alain Visser, CEO i Lynk & Co International, sier: “For tre år siden startet Lynk & Co som en ide grunnlagt på ukjente prinsipper i industrien. Salgstallene for et nytt brand er eksepsjonelle og beviser at fokus på en enkel erfaring fra start til slutt for de urbane unge virker. I dag ser vi, trinn for trinn, at vårt mobilitets tilbud endrer bilindustrien innenfra. Vi er stolte av vekstfarten så langt og spente på lanseringen i Europa, som er på gang. Derfor må alle fortsette å forvente det uventede. Vi gir gass.”

Lynk & Co har valgt bort det tradisjonelle bilkonseptetmed basemodeller, inngangspunkter og endeløse lister med muligheter. Det har gjort den tradisjonelle shoroom erfaringen overflødig, med fokus på unike butikker som tilbyr kundene åpne omgivelser som inkluderer cafè-barer, kino og lekeområder for barna.

Lynk & Co setter nå fokkus på å ekspandere til det europeiske markedet. De første butikkene vil åpne i 2020 i de hotteste urbane områdene, Amsterdam, Berlin, Brussels, Stockholm, London og Barcelona.

Mer om Lynk & Co