IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Nye Volkswagen T-Cross kan nå bestilles i Norge

Nye Volkswagen T-Cross kan nå bestilles i Norge

I dag åpnet Volkswagen for forhåndsbestilling av sin nyeste SUV, T-Cross, som lanseres i løpet av våren. T-Cross er kompakt, fleksibel og moderne med høy sittestilling.

- Med lanseringen av vår nye T-Cross til våren får vi en komplett SUV-modellrekke å tilby våre kunder, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen. Utvalget vil da spenne fra den minste T-Cross og de suksessrike modellene T-Roc, Tiguan og Tiguan Allspace til flaggskipet Touareg, tilføyer Edvardsen-Eibak.

Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen

Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen

T-Cross er sofistikert med et iøyenfallende design. Lanseringsslagordet til Volkswagens nye SUV er "I am more" - T-Cross skal tilby mer enn andre, uten å koste mer. Lanseringen vil finne sted 2. kvartal 2019.

Prisen starter fra kr. 272.000 (eks. frakt- og leveringsomkostninger). Nye T-Cross blir tilgjengelig med en drivlinje: 1,0 85kW 115 TSI DSG. Den blir tilgjengelig i 2 utstyrsnivåer, samt en norsk spesialversjon med R-Line. De tre utstyrsnivåene er alle godt utstyrte versjoner og det blir få tilvalg tilgjengelig.

Interiør i Volkswagen T-Cross  (Foto: Volkswagen)

Interiør i Volkswagen T-Cross (Foto: Volkswagen)

T-Cross Life

1,0 115 hk TSI 7-trinns DSG272,000

T-Cross Style 

1,0 115 hk TSI 7-trinns DSG297,400

T-Cross Style Exclusive

1,0 115 hk TSI 7-trinns DSG324,600

Style Exclusive inkluderer:1

8 '' Nevada lettmetallfelger, 215/45 R18 dekk

R-Line eksteriør

Active Info Display

Keyless Access

Fjernlysassistent

Nye T-Roc produseres ved Volkswagens fabrikk i Navarra i Spania.

For mer informasjon om T-Cross: https://www.ntbinfo.no/pressemelding/verdenspremiere-for-volkswagen-t-cross?publisherId=16054789&releaseId=17855552

Volkswagen ble mest kjøpte bilmerke i Norge i 2018

Volkswagen ble mest kjøpte bilmerke i Norge i 2018

Bertel O. Steen er størst på varebil

Bertel O. Steen er størst på varebil

0