IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Nissan har allerede solgt 3.000 LEAF e+3.ZERO Limited Edition

Nissan har allerede solgt 3.000 LEAF e+3.ZERO Limited Edition

  • Etter en måned med forhåndssalg er to tredjedeler av det begrensete utvalget av av nye LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition allerede solgt

  • Forventet leveringsstart i løpet av mai.

  • Ytelser, rekkevidde og mulighet for personlig tilpassing gjør LEAF mer attraktiv enn noensinne

Nissan opplever stor etterspørsel etter Europas mest solgte elbil – Nissan LEAF. Bare en måned etter at det ble åpnet for forhåndssalg i Europa av den nye LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition med 62 kWt-batteri, er det solgt 3000 av totalt 5000 tilgjengelige biler av lanseringsmodellen.

Med en slik etterspørsel siden introduksjonen på CES-utstillingen i Las Vegas i januar, fortsetter LEAF å befeste posisjonen som den mest ettertraktede elbilen i 2019.

Med Norges unike posisjon når det kommer til elbiler, er det heller ingen hemmelighet at en stor del av disse bilene har blitt bestilt av norske elbil-kunder. Nissan LEAF 40 kWt ble som kjent Norges mest solgte bil i 2018 – uavhengig av drivlinje.

Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition fortsetter å være et miljøvennlig alternativ uten kompromisser. Modellen er godt tilpasset de fleste kunders behov. Den nye modellen tilbyr mer krefter (215 hk) og en rekkevidde på inntil 385 km* i følge WLTP (*avventer endelig homolegering).

Nissan LEAF med 40 kWt batteri som er i salg i dag, vil også fortsette for 3.ZERO. «Kunder har ulike behov og vi tror 40kWt fremdeles vil være mer enn nok for mange av våre kunder», sier Knut Arne Marcussen, informasjonssjef i Nissan Nordic Norge.

Ken Ramirez, Senior Vice President, Sales and Marketing i Nissan Europe uttaler:

"Denne overveldende positive responsen på Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition viser hvor attraktive Nissans elbiler er, og viser det ypperste vi har produsert til nå. Vi ser fram til å starte utleveringen til kunder i løpet av de kommende månedene.»

Nissan solgte mer enn 40.000** LEAF i løpet av fjoråret i Europa. Siden introduksjonen i 2010, er det solgt mer enn 380.000 biler på verdensbasis. LEAF er Nissans ikon for visjonen #NissanIntelligentMobility, som skal bidra til å forene intelligent teknologi med intelligent kjøring (null utslipp) og integrere dette sammen for best mulig vei inn i fremtiden. For mer informasjon, sjekk ut #SimplyAmazing eller #ElectrifyTheWorld på sosiale medier eller besøk https://www.nissan.co.uk/vehicles/new-vehicles/leaf/intelligent-mobility.html

ŠKODA gir en forsmak på sin elbilsatsing med konseptbilen VISION iV

ŠKODA gir en forsmak på sin elbilsatsing med konseptbilen VISION iV

Opel Ampera-e klar for salg (igjen) i Norge

Opel Ampera-e klar for salg (igjen) i Norge

0