ELBILmagasinet

View Original

Nissan har allerede solgt 3.000 LEAF e+3.ZERO Limited Edition

  • Etter en måned med forhåndssalg er to tredjedeler av det begrensete utvalget av av nye LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition allerede solgt

  • Forventet leveringsstart i løpet av mai.

  • Ytelser, rekkevidde og mulighet for personlig tilpassing gjør LEAF mer attraktiv enn noensinne

Nissan opplever stor etterspørsel etter Europas mest solgte elbil – Nissan LEAF. Bare en måned etter at det ble åpnet for forhåndssalg i Europa av den nye LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition med 62 kWt-batteri, er det solgt 3000 av totalt 5000 tilgjengelige biler av lanseringsmodellen.

Med en slik etterspørsel siden introduksjonen på CES-utstillingen i Las Vegas i januar, fortsetter LEAF å befeste posisjonen som den mest ettertraktede elbilen i 2019.

Med Norges unike posisjon når det kommer til elbiler, er det heller ingen hemmelighet at en stor del av disse bilene har blitt bestilt av norske elbil-kunder. Nissan LEAF 40 kWt ble som kjent Norges mest solgte bil i 2018 – uavhengig av drivlinje.

Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition fortsetter å være et miljøvennlig alternativ uten kompromisser. Modellen er godt tilpasset de fleste kunders behov. Den nye modellen tilbyr mer krefter (215 hk) og en rekkevidde på inntil 385 km* i følge WLTP (*avventer endelig homolegering).

Nissan LEAF med 40 kWt batteri som er i salg i dag, vil også fortsette for 3.ZERO. «Kunder har ulike behov og vi tror 40kWt fremdeles vil være mer enn nok for mange av våre kunder», sier Knut Arne Marcussen, informasjonssjef i Nissan Nordic Norge.

Ken Ramirez, Senior Vice President, Sales and Marketing i Nissan Europe uttaler:

"Denne overveldende positive responsen på Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition viser hvor attraktive Nissans elbiler er, og viser det ypperste vi har produsert til nå. Vi ser fram til å starte utleveringen til kunder i løpet av de kommende månedene.»

Nissan solgte mer enn 40.000** LEAF i løpet av fjoråret i Europa. Siden introduksjonen i 2010, er det solgt mer enn 380.000 biler på verdensbasis. LEAF er Nissans ikon for visjonen #NissanIntelligentMobility, som skal bidra til å forene intelligent teknologi med intelligent kjøring (null utslipp) og integrere dette sammen for best mulig vei inn i fremtiden. For mer informasjon, sjekk ut #SimplyAmazing eller #ElectrifyTheWorld på sosiale medier eller besøk https://www.nissan.co.uk/vehicles/new-vehicles/leaf/intelligent-mobility.html