IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Volkswagen e-up! med lengre rekkevidde

Volkswagen e-up! med lengre rekkevidde

Den populære småbilen Volkswagen e-up! kommer i en oppdatert utgave med inntil 260 km rekkevidde (WLTP testsyklus) - modellen Volkswagen e-up! Range.

Det er planlagt å åpne for bestilling av Volkswagen e-up! Range høsten 2019. Leveringene starter fra januar 2020, men dagens e-Up! med inntil 133 km (160 km NEDC testsyklus) er tilgjengelig for prøvekjøring og omgående levering hos Volkswagen-forhandlerne idag.

Det er åpnet for en egen interesseliste på Volkswagen.no http://t.dm.volkswagen.no/lp/eUp_join hvor det vil bli gitt informasjon om priser og åpning for salg av e-up! Range.

Volkswagen e-up! har siden introduksjonen i 2013 og faceliften i 2016 blitt en populær elbil i Norge, fordi den er et godt valg for kunder som ønsker en sprek, sikker og moderne elbil. Volkswagen e-up! er spesielt godt egnet for bykjøring og småturer. Så langt har Volkswagen-forhandlerne i Norge utlevert rundt 8000 e-up!.

Per i dag tilbys for omgående levering følgende modeller; innstegsmodellen e-up! Entry som koster fra kr. 173.100 samt e-up! High fra kr. 208.500 (eks. frakt- og leveringsomkostninger)*.

Standardutstyret inkluderer blant annet "Climatronic"-elektronisk klimaanlegg, multifunksjonsdisplay, smartphone integrasjon, "Radio Composition" med DAB+ og 6 høyttalere, City nødbrems, høydejusterbart førersete, kjørelys med "Coming & Leaving Home" funksjon samt lys- og regnsensor. Bilen kommer med setetrekk stoff i "Fusion Grey", har variabelt bagasjeromsgulv, delt (40/60) nedfellbart baksete, sentrallås og elektriske vindusheisere foran.

* Priser inklusive frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo: e-up! Entry – fra kr. 181.900, e-up! High fra kr. 217.300.

Volvo XC90 oppgraderes. Blank svart er det nye krommet!

Volvo XC90 oppgraderes. Blank svart er det nye krommet!

NTP 2022-2033: Samferdselsministeren tingar framtidsbilete

NTP 2022-2033: Samferdselsministeren tingar framtidsbilete

0