IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Fem stjerner i Euro NCAP til DS 3

Fem stjerner i Euro NCAP til DS 3

DS 3 CROSSBACK fikk fem stjerner i Euro NCAP med safety pack. I Norge føres kun modeller med safety pack som standardutstyr.

DS 3 CROSSBACK oppnådde svært gode tall og tilbyr topp aktiv og passiv sikkerhet, både for passasjerer og fotgjengere. DS 3 CROSSBACK oppnådde 96 prosent beskyttelse av voksne passasjerer, 86 prosent for barn og 76 prosent for assistansesystemer.

c1827d8b-907b-4b40-b86c-79679a3a79d1.jpg

Standard på det norske markedet er DS 3 CROSSBACK utstyrt med en stor sikkerhetspakke. Den består av Active Safety Brake (0-140 kilometer i timen og nattmodus), blindsonevarsler, skiltgjenkjenning, filskiftvarsler, aktiv filholder med Road Edge og kollisjonsvarsler. 

Som ekstrautstyr kan sikkerheten ytterligere oppgraderes med Sikkerhetspakke Pluss. Da får man i tillegg DS Connected Pilot (selvkjøring nivå 2), fjernlysassistent og aktiv blindsone varsler. 

-          For et nytt merke på det norske markedet er det svært viktig at EuroNCAP graderer DS 3 CROSSBACK i toppsjiktet på total sikkerhet. En score på 5 stjerner gjør at vi kan være trygge på at DS 3 CROSSBACK vil være en sikker bil for våre kunder, sier Thomas Christensen, direktør DS Automobiles Norge hos Bertel O. Steen.

DS 3 CROSSBACK er allerede lansert i Norge, og mange ser frem til den elektriske versjonen som ankommer på slutten av året.

bf1ddb9d-d9df-4cb2-9141-64dbbebdf163.jpg
Tynnslitt tillit til nettselskapene

Tynnslitt tillit til nettselskapene

Opel oppdaterer Astra – nye motorer og nitrinns girkasse

Opel oppdaterer Astra – nye motorer og nitrinns girkasse

0