IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

​Toyota lanserer varebiloffensiv, inkludert elektriske versjoner

​Toyota lanserer varebiloffensiv, inkludert elektriske versjoner

Med nye PROACE CITY trer Toyota inn i markedet for kompakte varebiler

  • Elektriske versjoner av PROACE og PROACE CITY kommer i salg fra 2020

  • En helhetlig merkestrategi for varebiler, «Toyota Professional», sørger for enestående service

Toyota kunngjorde i dag en ambisiøs vekstplan for lette kommersielle kjøretøy (LCV). Målsetningen underbygges av et styrket modellutvalg og en ny merkevare, Toyota Professional.

Utvidet modellutvalg

Salget av Toyota PROACE CITY starter tidlig i 2020. Den nye modellen er et tilskudd til det allerede sterke utvalget av nyttekjøretøy, som per i dag består av PROACE-modellene og pickupen Hilux. PROACE CITY er et konkurransedyktig og attraktivt tilskudd innen kompakte nyttekjøretøy (CDV). Med den nye modellen dekker Toyotas utvalg to tredjedeler av LCV-markedet. PROACE CITY er gjennomgående praktisk, med ypperlig lastekapasitet og kapasitet til å frakte lange gjenstander. Den er en av få modeller i klassen som rommer to euro-paller. Ytterligere detaljer om det nye modellutvalget finnes her.

Elektriske PROACE og PROACE CITY

Økende bekymringer for klimaendringer og luftkvalitet fører til at mange europeiske land innfører tiltak for å redusere lokale utslipp, spesielt i store byer. Tiltakene påvirker LCV-kundenes behov og prioriteringer. I samarbeid med Groupe PSA vil Toyota introdusere elektriske utgaver av PROACE og PROACE CITY. De introduseres i henholdsvis 2020 og 2021 og vil gjøre Toyota i stand til å møte LCV-kundenes nye behov.

Toyota Professional

Toyotas nye produktoffensiv sammenfaller med lanseringen av merkets nye merkestrategi for LCV: Toyota Professional. Initiativet bringer med seg mer fokus og engasjement for LCV på tvers av Toyota-nettverket. Nye Toyota LCV-sentre vil yte en skreddersydd kundeopplevelse.

-Utvidelsen og elektrifiseringen av Toyotas produktutvalg støttes av en ny merkestrategi, kalt Toyota Professional. Den understreker Toyotas engasjement for den økende mengden varebilkunder. Ved å øke antall personer og fasiliteter i nettverket dedikerte til nyttekjøretøy ønsker vi å sikre den riktige kundeopplevelsen, sier informasjonssjef Espen Olsen i Toyota Norge. 

Helt nye MINI Cooper SE: Helt elektrisk – helt MINI

Helt nye MINI Cooper SE: Helt elektrisk – helt MINI

Fyra av tio svenskar kan tänka sig en elbil som nästa bil

Fyra av tio svenskar kan tänka sig en elbil som nästa bil

0