IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Ladeleverandøren Easee sikrer fortsatt norsk produksjon med Norautron

Ladeleverandøren Easee sikrer fortsatt norsk produksjon med Norautron

Denne uken signerte de to partene, Easee og Norautron, en ny treårig avtale, potensielt verdt over 520 MNOK.

Easee er en norsk leverandør av smarte elbilladere og har det første året økt fra 3 til 21 ansatte og solgt ca 25.000 ladere i 9 ulike land i Europa. I år er målet å selge 50.000 laderoboter med en omsetning på 250MNOK.

Siden 2018 har Easee hatt en avtale med Norautron om prototyping, produksjon, sammenstilling og logistikktjenester. Samarbeidet om å levere smarte laderoboter har gitt uttelling og derfor har de to partene inngått avtale om 3 nye år.

Om samarbeidet med Norautron sier Jonas Helmikstøl, CEO og gründer hos Easee følgende:

På bildet fra venstre: Håvard Østby (VP Sales & Marketing, Norautron), Jonas Helmikstøl (CEO og Gründer, Easee), Torstein Midtbø (Supply Chain Manager, Easee), Bengt Sundberg (Key Account Manager, Norautron) og Øyvind Sedivy (CEO Norautron)

På bildet fra venstre: Håvard Østby (VP Sales & Marketing, Norautron), Jonas Helmikstøl (CEO og Gründer, Easee), Torstein Midtbø (Supply Chain Manager, Easee), Bengt Sundberg (Key Account Manager, Norautron) og Øyvind Sedivy (CEO Norautron)

-Easee har en bevisst strategi om å utvikle og produsere i Norge. I disse Korona tider har det også vært ekstra viktig for selskapet å sikre langsiktighet og forutsigbarhet gjennom norsk produksjon. Det har derfor vært essensielt for oss å velge en produksjonspartner som er best på sitt felt og som kan være med oss å vokse i årene fremover. Norautron har vist pågangsmot, vilje og evne og vi hadde ikke vært der vi er i dag uten dem. Norautron har stålkontroll på det de driver med og det er derfor vi plasserer en bestilling på godt over 100MNOK der nå.

Easees store vekst de siste årene har vært en spennende reise, ikke bare for Easee, men også for Norautron som har vært med fra start.

-Jeg har vært med på flere oppturer med flere kunder gjennom min karriere hos Norautron. Easee er noe for seg selv! Jeg digger å jobbe med Easee! Forteller Bengt Sundberg, Key Account Manager for Easee hos Norautron.

-Norautron er eksperter på industrialisering, sourcing, produksjon og logistikk. Easee er fremragende på teknologi og marked. I den turbulensen vi nå ser globalt, ser vi det som ekstra viktig å sikre norsk, lokal produksjon og industrivekst. Easee har også en bedriftskultur og ledelse som gir oss energi til å yte enda mer og drive gjennom endringer i hele leveransekjeden. Vi er både glade og stolte av samarbeidet vårt med Easee. Når et partnerskap baseres på gjensidig tillitt og åpenhet er det utrolig hva vi kan få til, avslutter Øyvind Sedivy, CEO hos Norautron AS.

Du finner info om smartladerne her.

NAF:  Dette må du sjekke når du skal kjøpe elbil

NAF: Dette må du sjekke når du skal kjøpe elbil

Den nye Fiat 500 er elektrisk, men fortsatt  den sjarmerende Cinquecento

Den nye Fiat 500 er elektrisk, men fortsatt den sjarmerende Cinquecento

0