IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Ford Europa og DEFA inngår samarbeidsavtale om smarte hjemmeladere

Ford Europa og DEFA inngår samarbeidsavtale om smarte hjemmeladere

Ford Europa har valgt DEFA som partner til salg av ladeløsninger gjennom sitt forhandlernettverk i Norge og Sverige. Avtalen gjelder salg av DEFA’s hjemmeladere med blant annet den smarte laderen eRange IQ til kunder som kjøper ladbare biler.

- Vi är mycket stolta att Ford of Europe har valt DEFA som sin leverantör av elbilsladdning i Sverige och Norge. Vi har anslutit bilar till elnätet i 60 år och med vår kompetens kan vi erbjuda stabila laddsystem och en smidig installationsprocess som gör det enkelt för kunden att köpa en laddlösning till hemmet, säger Martin Jonsson, VD, DEFA AB.

- Vi är mycket stolta att Ford of Europe har valt DEFA som sin leverantör av elbilsladdning i Sverige och Norge. Vi har anslutit bilar till elnätet i 60 år och med vår kompetens kan vi erbjuda stabila laddsystem och en smidig installationsprocess som gör det enkelt för kunden att köpa en laddlösning till hemmet, sier Martin Jonsson, VD, DEFA AB.

Fords kunder blir tilbudt en ladeløsning hos bilforhandlerne som inkluderer en lader fra eRange serien, som har testvinnende ladeteknikk, og en komplett installasjon. eRange serien er utpekt som vinner i store tester på brukervennlighet, pålitelighet og sikkerhet av Tysklands bileierorgansisasjon ADAC og av deres i ØAMTC i Østerrike. Bilkundene kan velge mellom ladestasjoner med uttak eller kabel, med EU-godkjent energimåler eller innebygget full dynamisk lastebalansering. Med eRange IQ får kunden også mulighet til å koble seg på CloudChanrge-appen.

DEFA har allerede installert mer enn 100.000 ladepunkter og 5.000 anlegg i Norden og samarbeider med alle store bilimportører og installatører i Norden.

Oppslagsbilde: Ford

ELBIL:  Kia Motors, Hyundai Motor og LG Chem lanserer konkurranse for oppstartsbedrifter

ELBIL: Kia Motors, Hyundai Motor og LG Chem lanserer konkurranse for oppstartsbedrifter

Volvo Cars gir sine elbilkunder en gladnyhet ved å inngå samarbeide med Plugsurfing

Volvo Cars gir sine elbilkunder en gladnyhet ved å inngå samarbeide med Plugsurfing

0