IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

NIO viser frem sin store, elektriske sedan, NIO ET7 på Nordic EV Summit og får sin Europa-premiere der

NIO viser frem sin store, elektriske sedan, NIO ET7 på Nordic EV Summit og får sin Europa-premiere der

– Å la oss i Norge være vertskap for Europa-premieren av denne iøynefallende elektriske sedanen, understreker NIOs engasjement for norske brukere og for å gjøre NIO til en suksess her i landet, sier Marius Hayler, daglig leder av NIO Norge.

 Bilen får sin Europa-premiere på Nordic EV Summit 2021 i Oslo, 10. og 11. november 2021.

Etter Nordic EV Summit flyttes bilen til NIO House Oslo på Karl Johans gate, hvor bilen skal stilles ut fra og med 12. november 2021.

NIO ET7, som for øyeblikket kun selges i Kina, er NIOs første bilmodell som er designet med fremtidige selvkjørende funksjoner. Det er en stor elektrisk sedan som er 5,01 meter lang, 1,99 meter bred, 1,5 meter høy og med akselavstand på 3,06 meter.  

NIO ET7 er utstyrt med NIOs seneste NAD-teknologi (NIO Autonomous Driving) basert på NIO Aquila Super Sensing og NIO ADAM Supercomputer.

NIO har bygd opp NADs selvkjørende funksjoner inkludert persepsjonsalgoritmer, lokalisering, kontrollstrategi og programvareplattform.

NIO Aquila Super Sensing har 33 sensorenheter, inkludert 11 høyoppløselige kameraer, 1 høyoppløselig LiDAR med lang rekkevidde, 5 bølgeradarer, 12 ultralydsensorer og 2 høypresisjonsenheter for posisjonering, V2X og ADMS.

Informasjon om mulig europalansering for NIO ET7, priser, tidspunkter osv. er ennå ikke bekreftet.

Ferjetakstane blir reduserte med 30 prosent

Ferjetakstane blir reduserte med 30 prosent

Hyundai viser de første bildene av SEVEN – et helt nytt elektrisk SUV-konsept

Hyundai viser de første bildene av SEVEN – et helt nytt elektrisk SUV-konsept

0